Talar Khoshnaw

Hallo iedereen! Mijn naam is Talar Khoshnaw. Ik ben 18 jaar oud en ik ben woonachtig in Woudrichem. Momenteel doe ik mijn bachelor geneeskunde aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Daarnaast houd ik van reizen en ben ik graag met familie, vrienden of aan het basketballen. Verder heb ik ook nog een heel leuk baantje in het ziekenhuis. 

Ook ik zat voorafgaand aan de jongerenraad van gemeente Altena bij de jongerenraad van gemeente Woudrichem. Ik heb altijd met veel enthousiasme de vergaderingen bijgewoond. Wij, als jongerenraad, houden ons voornamelijk bezig met diverse projecten binnen de gemeente. Door de diverse projecten verbreed ik mijn horizon, en verrijk ik mijn ervaringen. 

Mijn belangen liggen in het geven van een stem aan de jongeren in de gemeente. Als verschillende generaties hebben wij verschillende perspectieven en dit is belangrijk om mee te nemen in een beslissing.