Stijn Visser

Hallo, mijn naam is Stijn Visser. Ik ben 21 jaar en woon in Werkendam. Op dit moment studeer ik bedrijfskunde op Avans in Breda. Naast de Jongerenraad besteed ik mijn tijd aan een bijbaantje in het dorp en ben ik veelvuldig bij de voetbalclub, Kozakken Boys te vinden. Zelf voetballen en training geven aan jongere teams is een van mijn hobby’s. Daarnaast spreek ik ook graag af met vrienden.

Via Jacco, Koen en Ralph had ik al veel positieve verhalen gehoord over de Jongerenraad en zij hebben mij aangemoedigd om een keer te komen kijken. Na een interessante kennismaking heb ik besloten mij ook actief te willen inzetten voor de Jongerenraad. Jongeren een stem geven in de politieke besluitvorming en hen op een actieve manier vertegenwoordigen vind ik een mooi streven waar ik mij graag voor wil inzetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s