Sara Khoshnaw

Hallo iedereen, ik ben Sara Khoshnaw en ben 22 jaar oud. Momenteel doe ik mijn master geneeskunde aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Buiten het studeren om werk ik bij Sara Beauty Clinic in Veen en Rotterdam en geef daar verschillende schoonheidsbehandelingen. Site: https://sarabeautyclinic.nl/

Voor de rest ben ik graag met familie vrienden of aan het basketballen.


Voorafgaand aan de jongerenraad gemeente Altena, zat ik bij de jongerenraad gemeente Woudrichem. Van 2014 tot en met eind 2018 deed ik erg veel voor de jongerenraad Woudrichem en toen het nieuwe voorstel kwam voor een jongerenraad gemeente Altena was ik ook erg enthousiast. Wij als jongerenraad proberen namelijk de belangen van de jongeren in de gemeente te behartigen en dienen als intermediair tussen jongeren en de gemeente. Dit vind ik zelf erg belangrijk, want wij als jongeren zullen de toekomst zijn van de gemeente.