Sara Khoshnaw

Hallo iedereen, ik ben Sara Khoshnaw en ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik geneeskunde aan de Erasmus Universiteit. Buiten het studeren om ben ik graag met familie, vrienden of aan het sporten. Ik speel dan ook basketbal in Rotterdam, wat ik heel erg leuk vind.


Voorafgaand aan de jongerenraad gemeente Altena, zat ik bij de jongerenraad gemeente Woudrichem. Van 2014 tot en met eind 2018 deed ik erg veel voor de jongerenraad Woudrichem en toen het nieuwe voorstel kwam voor een jongerenraad gemeente Altena was ik ook erg enthousiast. Wij als jongerenraad proberen namelijk de belangen van de jongeren in de gemeente te behartigen en dienen als intermediair tussen jongeren en de gemeente. Dit vind ik zelf erg belangrijk, want wij als jongeren zullen de toekomst zijn van de gemeente.