Ralph den Dekker

Mijn naam is Ralph den Dekker. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Almkerk. Ik studeer momenteel Recht & Management aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast ben ik werkzaam bij Eco Worldwide Solutions en ben ik lid van Rabo Young Ambition, het jongerenpanel van de Rabobank Altena-Bommelwaard. In mijn vrije tijd volg ik het voetbal en doe ik graag tuinieren.


Ik ben bij de jongerenraad gekomen door 2 goede vrienden van mij, Koen en Jacco. Nadat ze mij hadden overgehaald was ik na de eerste vergadering meteen enthousiast! Ik vond het mooi om te zien dat wij als jongeren zeker invloed hebben op het beleid van de gemeenteraad. Ik vind het belangrijk om mee te kunnen beslissen over zaken die genomen worden door de gemeenteraad die mij als jongere aangaat. Als jongerenraad ben je niet alleen maar bezig met het adviseren van de gemeenteraad, maar leer je hoe de gemeente werkt en leer je tegelijkertijd ook een boel nieuwe mensen kennen wat ik erg leuk vind!