Nina Koch

image A beter rechter.jpg

Hey! Mijn naam is Nina Koch en ik zit bij de jongerenraad om mee te helpen in de gemeente Altena. Ik kom uit Uppel, zit op de Schans vmbo-GT in het vierde jaar.  De Jongerenraad werd voorgesteld door mijn goede vriendin Kiara die ook lid is van de Jongerenraad. Ze vertelde mij over het werk dat de Jongeren doet voor de gemeente Altena en hoeveel invloed wij samen hebben. 

Wij als Jongerenraad dragen allemaal onze eige steen bij in de gemeente wat een goed en sterk gevoel geeft. Samen bedenken wij nieuwe ideeën en plannen om van de gemeente Altena een beter plek te maken. Ik vind het belangrijk om met je eigen kracht, en samen met anderen te laten zien dat er altijd wel wat beter kan. We zijn een team bij de Jongerenraad en dat is het belangrijkste. Overleggen en communicatie maakt een idee tot werkelijkheid. Want vele handen maken licht werk