Huib van Hemert

Ik, Huib van Hemert zorg voor de PR, zo nu en dan ben ik samen met iemand anders van de jongerenraad aanwezig bij Oké FM.

Ik ben bij de jongerenraad gekomen door de krant, ik vond het interessant omdat iedereen een steentje bij moet dragen bij de gemeente, en ik doe het op deze manier, extra adviezen geven aan de gemeenteraad. Ik woon in Genderen, daar zul je mij dus veel vinden, maar in het weekend bij ik in Almkerk bij “de pomp” dus als je vragen hebt over de jongerenraad kun je me daar vinden, verder fluit ik wedstrijden bij voetbalvereniging GDC, ook hier kun je me vinden, en voor de rest zit ik op school bij het Koning Willem 1 College in Den Bosch voor de opleiding Juridisch Administratieve beroepen, Later zou ik graag willen gaan werken bij de gemeente, maar dat is iets voor later, nu moeten we kijken naar het heden, wat kan er beter.