Carst Janszen

Ik ben Carst Janszen, 18 jaar, en woon in Werkendam. Ik studeer Bouwkunde in ’s-Hertogenbosch op Avans. Ik ben vanaf het begin jongerenraad en heb het erg naar mijn zin. Ik vind het mooi om te zien hoe wij jongeren een stem kunnen geven, want deze is zeer waardevol. Ik ben projectleider geweest van de projectgroep Verkeersveiligheid, een mooi voorbeeld van het werk van de Jongerenraad. Er zijn namelijk enkele fietsroutes in de gemeente Altena voorzien van verlichting, de Jongerenraad heeft hier een groot aandeel in gehad. Op dit moment zit ik in de projectgroep die de activiteiten van de gemeente(raad) in de gaten houdt, hierdoor hebben wij goed beeld van wat er in de gemeente op bestuurlijk niveau speelt en kunnen wij ons advies geven. Daarnaast ben ik lid van de projectgroep die zich bezig houdt met de verkiezingen, wij willen zoveel mogelijk jongeren stimuleren te gaan stemmen. Want de stem van jongeren laten horen in bestuurlijk Altena is noodzakelijk, en ik doe met alle plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s