Bart Verhaar

Ook ik, Bart Verhaar ben lid van de jongerenraad Altena. Ik ben 18 jaar oud en mag mezelf een echte Werkendammer noemen. Ik ben er geboren en getogen. Tenminste, met dat laatste ben ik nog bezig.

Ik studeer HBO-Verpleegkunde en wil graag de reddende ambulanceverpleegkundige van Altena worden. Ik heb hier hard voor aan het studeren. Mijn passie is om mensen op wat voor manier dan ook te helpen. Dit ben ik waar aan het maken met mijn studie. Daarnaast is dit ook mogelijk in het bestuur van Altena.

Ik ben lid van de jongerenraad omdat ik mijn stem wil laten horen om Altena bruisend te maken. Alles wat verbeterd kan worden willen verbeteren en alles wat goed in die staat behouden. Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Nu we al een tijdje bestaan bouwen we een goed team op wat goed begeleid wordt. Zo in het kort wie ik ben en waarom ik hier nu sta als jonge burger