Anne-Fleur de Haas

Hallo, mijn naam is Anne-Fleur de Haas. Ik ben 19 jaar en woonachtig in Werkendam.

Ik zit bij de jongerenraad, omdat ik het belangrijk vind dat wij de jeugd een stem kunnen geven in onze plaatselijke politiek. Ook omdat wij later de toekomstige bewoners, bestuurders etc. van Nederland zijn vind ik het belangrijk om te weten wat er speelt en hoe wij hier invloed op hebben. Ik ben lid vanaf 14 april 2020. Ik zit momenten in de projectgroepen: jeugdlintje, jongerenfaciliteiten en Biesbosch.

Mijn hobby’s zijn designen, uitgaan met vrienden en lekker zwemmen in de Biesbosch met vrienden en nog veel meer! Ik doe de opleiding retail management en wil hierna gaan ondernemen, tijdens de studie start ik een leertraject in de tattoo shop. Nadat ik deze drie opleidingen heb afgerond ga ik een eigen zaak opbouwen in de tattoo industrie en hopelijk uitgroeien tot een landelijk bedrijf en wie weet zelfs internationaal.