Alma van Loenen

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik zal eerst even beginnen met mezelf voorstellen. Mijn naam is Alma en ik ben momenteel 16. Zelf zit ik op de middelbare school waar ik 5 vwo doe.

Mijn tijd met de jongerenraad is begonnen in 2014. Ik had mij op dat moment aangesloten bij de jongerenraad in Woudrichem. Daarbij heb ik een en een half jaar bij gezeten.

Na deze tijd is jongerenraad Woudrichem over gegaan in Going4OneAltena. G4OA is opgezet als icoonproject. Deze projecten werden opgericht na dat de fusie van Altena bekent werd. G4OA stond voor de jongeren in heel Altena, ook zij mogen hun mening uiten. Deze vorm van de jongerenraad heeft twee jaar zo bestaan.

Na deze twee jaar is de jongerenraad officieel geïnstalleerd. Waarmee ook onze naam veranderde in Going4Altena. Ik heb een aantal doelen die ik hoop te vervullen bij G4A. Zo wil ik er voorzorgen dat jongeren in Altena in een veilige omgeving wonen.

Bij de jongerenraad heeft iedereen een aantal taken. Zo ben ik de eigenaar en oprichter van deze website. Een andere taak is om de PR (Instagram en Facebook) up-to-date te houden samen met Marissa. In de Pr regelen we ook radio uitzendingen. Dus luister iedere maand even naar ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s