Alma van Loenen

Alma van Loenen

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik zal mij eens voorstellen. Mijn naam is Alma van Loenen, ik ben 17 jaar oud en ben woonachtig in Woudrichem. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn VWO diploma op het Altena College.

In 2014 heb ik mij destijds aangesloten bij de jongerenraad van gemeente Woudrichem. Deze heeft daarna nog ander half jaar bestaan, daarna is zij overgegaan in jongerenraad Going4OneAltena. Na de fusie van de gemeenten is de naam in Going4Altena veranderd.

Een van mijn interesses is politiek en wil hier later misschien dan ook wel mijn beroep van te maken. De jongerenraad biedt een mooie manier om kennis te maken met lokale politiek. Een mooie stap in die richting, daarbij wordt Altena een mooiere gemeente.

Ik ben actief bij twee projectgroepen, Drinkwatervoorziening waarbij ik de projectleider ben en bij Jeugdlintje. Ook ben ik actief bij twee commissies, Challengers en PR. Bij PR is mijn voornaamste taak het onderhouden van de website. Met de Challengers proberen we afgeronde projecten tot resultaat te maken door in contact te blijven met de gemeenteraadsleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s