Alma van Loenen

Hoi mijn naam is Alma, ik ben 16 en zit in 4 atheneum In 2014 heb ik mij aangesloten bij de jongerenraad in Woudrichem. Die later is opgegaan in jongerenraad Altena.

Ik ben bij de jongerenraad gekomen omdat ik het een goede manier vind om de stem van de jongeren te laten horen in de gemeente. Daarnaast kom je er achter wat er in de gemeente speelt, wie de raadsleden zijn en wat zij doen. Een van mijn doelen is daarom ook het motiveren van anderen om ook bij de jongerenraad te komen.

Bij de jongerenraad ben ik verantwoordelijk voor deze website en ben ik projectleider van het project ledenwerving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s