Alma van Loenen

Hey mijn naam is Alma, ik ben 15 en zit in 3 VWO. Ik ben in 2014 begonnen met de jongerenraad in Woudrichem. Ik ben bij de jongerenraad gekomen door een paar van mijn oude klasgenoten die al bij de jongerenraad zaten.

Bij de jongerenraad ben ik samen met Marissa verantwoordelijk voor de notulen en het regelen van de vergaderruimte.

Ik ben bij de jongerenraad gekomen omdat ik graag wilde weten wat er in de gemeente gedaan wordt en wat niet. Een van mijn doelen is daarom ook het motiveren van anderen om ook bij de jongerenraad te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s